Crafting Soul

Logo CraftingSoul
Račun 0.00 
0
0
Subtotal: 0.00 

Nema proizvoda u korpi.

Povrat robe i refundiranje novca

Vi imate pravo da otkažete bilo koju porudzbinu, za bilo koji atikal (osim artikala koji su uradjeni i prilagodjeni licnoj porudžbini) kupljen u internet prodavnici i tom prilikom će se izvšiti kompletan povraćaj novca. Ako u nekom slučaju niste zadovoljni Vasom kupovinom, kupljene atikle možete vratiti u roku od 14 (četrnaest) dana od datuma prijema pošiljke u nenošenom tj. neupotrebljenom stanju i tom prilikom će se izvršiti kompletan povraćaj novca ili zamena artikla.

 

Obratite pažnju! 

 

Prilikom vraćanja artikala u svrhu vraćanja novca ili zamene istog, morate platiti adekvatne troskove transporta.

Povraćaj sredstava (povrat novca) se vrši iskljucivo uplatom putem PostNet uplatnice na vaš broj telefona koji navedete u sekciji kontakt i nije moguće slati novac po kuriru u gotovini.

Ukoliko se povrat artikla vrši usled moje  greške, transportni troškovi će biti na teret internet prodavnice.

Proizvodi kupljeni u mojoj internet prodavnici nisu lomljivi! Svaki proizvod koji šaljem je dobro upakovan i zaštićen da ne bi došlo do nekog eventualnog oštećenja.CraftingSoul internet prodavnica nije odgovorna za eventualno nestručno rukovanje kurirske službe.Po prijemu pošiljke,molimo Vas da na licu mesta pregledate paket kako bi ste na vreme ustanovili oštećenja ako na istom postoje!

 


Ukoliko želite da zamenite ili vratite proizvod, molim Vas da proizvod pošaljete na adresu:  
Đorđa Zličića 3/18
21000 Novi Sad
Srbija 

 

Molim Vas da artikle adekvatno upakujete i čitko navedete adresu primaoca na paketu.U slucaju vraćanja artikala, molim Vas da me kontaktirate emaliom na adresu koju mozete naci na linku kontakt u dnu svake stranice.

Molim Vas da u tom mailu navedete tačan razlog vraćanja pošiljke kao i nove ili specifične zahteve. Ukoliko imate bilo kakva dodatna pitanja o povraćaju robe, molim Vas da me kontaktirate na e-mail adresu koju možete naći na linku kontakt u dnu svake stranice. 

Želim da se osećate veoma sigurno i puni poverenja u vezi sa kupovinom u mojoj internet prodavnici. Ukoliko imate bilo koji problem ili ste nezadovoljni Vašom kupovinom, molim Vas da me kontaktirate emaliom  koji možete naći na linku kontakt u dnu svake stranice.

Korpa
Back To Top